søndag 16. januar 2011

7.1.11

Klokken ble som vanlig 8 og vi stod opp som vanlig, nesten… Jeg hadde vondt i magen strevde veldig med å spise siden det gikk senere over til kvalme. Det var helt forferdelig! Slik var jeg da heele dagen. Det var litt stress siden vi skulle til standen i Naama Bay og finne en public strand fordi det blåste så på stranden vår, noe som ikke ble en lett jobb siden den var så liten at vi nesten ikke kunne se den. Vi tok taxien ut og reiste tilbake kl 1 for da var maten klar, maten for all inclusive folka.
Maten var like god som alltid. Det var en fantastisk dag(bortsett fra vinden). Vi satte oss ved en ”grop” hvor det ikke blåste så mye før vi satte oss ved bassenget.
Det skjedde ikke så mye denne dagen uheldigvis(men litt godt også siden vi skulle hjem dagen etter). Det eneste som skjedde var at vi skulle kjøpe malerier som vi kjøpte av noen som hadde en utstilling av malerier nede ved stranden. Vi fikk 3 malerier for en billig penge. Etstor et, et avlangt et(mindre) og et vanlig firkantet maleri(som var minst) for 140 kr. Mitt var det minste og jeg fikk det for 30 L.E, Eline fikk sitt, litt større, for 50 L. E og Hanne fikk sitt, enda litt større maleri, for 60 L.E. Vi måtte velge hvilke bilde motiv vi skulle ha og maleren skulle gjøre det akkurat slik vi ville ha det. Eline og Hanne fant et hver som de ville minske, og jeg egen designet mitt maleri.
De malte det fra bunnen av og vi fikk sett på mens han malte og tok noen bilder. Det var litt gøy, for han mannen som bare skulle selge bildene var litt morsom. Han holdt på til solnedgang(siden det var litt sent på ettermiddagen vi bestilte dem). De største sa han at det tok ca 1 time og 30 min å male, og de var veeldig store skal jeg si deg…
Da vi var ferdige med det så var det nesten tid for mat. Vi måtte se på et program før vi ville spise. Vi var ikke så sultne så vi så på Runaway Project. Espen så også på det og fant ut av at han skulle bli designer. Det er bra noen finner ut hva de vil drive med i fremtiden, av å se på det programmet. Hehe!
Det ble en litt sen men, uansett, good mat etterpå. Servitørene hadde en slags kjole på seg denne dagen og det viste seg at det var en spesiell dag på hotellet. En av servitørene fortalte at det var egyptisk tema dag hver fredag, og da kledde de seg slik som egyptiske folk gjorde før i tiden(sikkert slik en servitør gikk kledd før i tiden) + at det var en mann som var kledd ut som farao. Fikk ikke bilde av noen av de tingene men shit au.
Så kom kvelden og vi pakket for morgendagen som skulle komme. Måtte opp liiitt ekstra tidlig siden neste dag var den siste dagen på tur og da var det greit å være sånn ca ferdig pakket. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar